Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nunti si inmormantari oficiate GRATIS pentru enoriasi!

nunti_oficiate_gratis1231

Creştinii ortodocşi care îşi plătesc anual contribuţia către parohia de care aparţin ar putea avea anumite beneficii din partea bisericii.
Mai mulţi senatori şi deputaţi vor ca toţi românii care sunt la zi cu taxa către biserica de care aparţin să nu mai plătească alţi bani atunci când apelează la serviciile preotului din parohie. Concret, aceştia nu vor mai scoate din buzunare bani pentru nunţi, botezuri, sfeştanii, înmormântări sau alte servicii religioase.
Decizia ar urma să se aplice numai dacă proiectul de lege care va fi depus zilele acestea în Parlament va fi adoptat de către aleşi. Mai mult, dacă enoriaşul doreşte să se căsătorească religios într-o altă parohie, el nu va plăti pentru acest serviciu, ci îi va arăta preotului chitanţa prin care dovedeşte că este la zi cu plata anuală a contribuţiei, se mai arată în draftul de lege.
Credincioşii plătesc anual o taxă către parohia din care fac parte, bani destinaţi întreţinerii acelei parohii. Cred că este normal ca atunci când un om are un eveniment, fie el nuntă, botez sau înmormântare, să nu mai plătească pentru serviciul religios, întrucât a plătit o dată. Sunt nenumărate cazuri în care credinciosul nu are astfel de evenimente, dar el îşi plăteşte taxa, fără a beneficia de vreun serviciu religios”, a declarat deputatul PNL Dragoş Gunia, unul dintre iniţiatorii legii.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Nunti si inmormantari oficiate GRATIS pentru enoriasi!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI