Oana Roman, la un pas de moarte

oana-roman-operata

Oana Roman îl dă în judecată pe medicul care a asistat-o la naştere. Fiica fostului premier Petre Roman susţine că a fost la un pas de moarte după ce operaţia i s-a infectat la patru zile după ce a născut. Vedeta a fost supusă unei noi intervenţia chirurgicală, dar infecţia a revenit aşa că Oana a apelat la un alt medic.
Oana Roman a adus pe lume în luna februarie a anului trecut primul ei copil. Deşi ar fi trebuit să fie cel mai frumos moment din viaţa ei, vedeta a trăit un adevărat coşmar. La doar patru zile de la naştere operaţia i s-a infectat. Oana a fost suspusă unei intevenţii chirurgicale dar infecţia a revenit şi a afectat muşchiul peretelui abdominal şi intestinul gros.
Disperată, fiica fostului premier, Petre Roman, a apelat la un alt medic. Acesta a supus-o la o a treia operaţie, extrem de complicată. Vedeta a avut nevoie de o perioadă extrem de lungă de recuperare şi susţine că a văzut moarte cu ochii. Motiv pentru care este hotărâtă acum să îl dea în judecată pe doctorul care a asistat-o la naştere şi să îi ceară daune considerabile.
”Au fost momente în care medicii nu credeau că va scăpa cu viaţă. Infecţia a fost atât de puternică încât a fost la un pas de septicemie. Oana a sperat că medicul va lua legatura cu el pentru a discuta, însă, nimic. Tocmai de aceea, ea este decisă să îl dea în judecată. A avut foarte mare încredere în el şi nu se aştepta să se întample aşa ceva. Nu s-a gândit încă la ce daune va cere, probabil ca vor fi mai mult simbolice, pentru a da un exemplu, a declarat un apropiat al Oanei. Medicul acuzat de malpraxis a asistat-o la naştere şi pe Antonia. Spre deosebire de Oana, artista se simte extrem de bine.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Oana Roman, la un pas de moarte”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI