Octavian Bellu si Mariana Bitang din nou antrenorii lotului national de gimnastica feminina

Octavian Bellu Mariana Bitang
Antrenorii Mariana Bitang și Octavian Bellu au decis să revină la conducerea lotului național feminin de gimnastică, anunță un comunicat al Ministerului Tineretului și Sportului.

În urma discuțiilor avute atât cu Federația Română de Gimnastică, cât și cu reprezentanții Ministerului Tineretului și Sportului, antrenorii Mariana Bitang și Octavian Bellu, cu un palmares cumulat format din peste 400 de medalii, au decis să revină la conducerea lotului național de gimnastică, sprijinind astfel pregătirea sportivelor până la turneul de recalificare organizat sub egida Federației Internaționale de Gimnastică, din luna aprilie 2016, se arată în comunicatul Ministerului Tineretului și Sportului.
Antrenorii Mariana Bitang și Octavian Bellu au hotărât să suspende colaborarea cu Federația Română de Gimnastică în luna aprilie a anului 2014, în contextul unor probleme familiale extrem de serioase”, precizează comunicatul.
Tehnicienii care au un palmares de peste 400 de medalii au renunțat la funcții în aprilie 2014, din cauza unor probleme personale.
După ce a candidat fără succes la șefia COSR, Octavian Bellu a anunțat că a renunțat la calitatea de membru al forului, gest urmat și de Mariana Bitang, iar cele două personalități au acuzat modalitatea în care a decurs votul câștigat de Alin Petrache.
Pentru prima dată în istorie, lotul feminin al României nu a luptat pentru o medalie la Campionatele Mondiale, fapt ce a determinat COSR să încerce să-l impună pe Nicolae Forminte antrenor principal coordonator, gest care l-a revoltat profund pe președintele FRG, Adrian Stoica.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Octavian Bellu si Mariana Bitang din nou antrenorii lotului national de gimnastica feminina”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI