Oferte de nerefuzat la Targul de Turism VACANTA Constanta

Targul-de-Turism-Vacanta11
Vizitatorii Târgului de Turism VACANTA, aflat la cea de-a şasea ediţie, deschis astăzi la Maritimo Shopping Center Constanţa, pot alege dintre sute de oferte de vacanţă, puse la dispoziţie de cei 27 de expozanţi.

Vacanţele românilor încep să devină din ce în ce mai interesante. Asta şi pentru că agenţiile de turism aduc destinaţii noi în ofertă, iar cele care până acum 5 ani erau inaccesibile din cauza preţului sunt acum la îndemâna unei familii din România. Târgul de Turism de la malul mării are oferte pentru constănţeni, dar şi pentru turiştii interesanţi de ceva nou pe litoralul românesc.
Târgul de turism VACANŢA se desfășoară la Maritimo Shopping Center Constanţa, pe o suprafață de 214 mp., reunește 12 agenţii de turism (Mistral Tours, Paralela45ro, Icar Tours, Eurolines TUI Travel, Kusadasi Constanţa, Solvex Bulgaria, Happy Tour, Expolitoral Turism, Falcon Travel, Malta Travel București Quattro Travel, Mr. Peter București), 3 Asociaţii de Promovare a Turismului (Straja, Focus Oltenia și Asociaţia De Turism Băile-Herculane), unități de cazare, companii de transport aerian (Turkish Airlines Constanța și Blue Air) și rutier, autorități locale.
Şi anul acesta, cele mai căutate sunt vacanţele la mare, în Grecia, Turcia şi Bulgaria. Preferatele turiştilor sunt sejururile la un hotel de 5 stele, în regim ultra all-inclusive, în apropierea plajelor însorite.
Asociația Straja vine cu un program interesant pentru taberele de copii, iar Mistral Tours are ofertele cele mai generoase pentru sărbătorile de Paște și 1 Mai, la Mistral Resort Moieciu.
Cam toate agențiile au oferte tip early-booking până la sfârșitul lunii martie, discountul agenției plus reducerea aplicată pachetului turistic însumând undeva în jur de 30-40% din valoarea sejurului.
Un accent deosebit se pune pe pachetele pentru familiile cu copii. Sunt zeci de astfel de oferte, însă preferata celor mici este de departe Disneyland, Paris. Copiii sub 7 ani au cazarea şi intrările în parcurile de distracţie gratuite.
Târgul de turism rămâne deschis până duminică inclusiv. Chiar dacă ați cumpărat sau nu un sejur puteți participa la tombola ce va avea loc în fiecare seară la ora 19.00. Puteți câștiga vouchere la SPA şi vacanțe la munte sau bilete de avion dus-întors în Turcia.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Oferte de nerefuzat la Targul de Turism VACANTA Constanta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI