Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Operațiunea Onymous: mai multe site-uri ce vindeau droguri au fost închise

Operatiunea Onymous

Poliția Română a luat parte, alături de 15 state europene și Statele Unite ale Americii, la o operațiune internațională ce a vizat închiderea mai multor site-uri unde aveau loc tranzacții ilicite cu bunuri periculoase, printre care arme și droguri.
La data de 6 noiembrie a.c., autoritățile de aplicare a legii din mai multe state europene și Statele Unite ale Americii au desfășurat o acțiune comună care a urmărit oprirea comerțului cu bunuri ilicite, pe piața neagră on-line.
În România au avut loc verificări la două adrese, de la una dintre acestea fiind ridicate mai multe mijloace de probă. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a activităților ilicite desfășurate.
În urma activităților desfășurate la nivel internațional, 17 vânzători și administratori ai unor site-urilor au fost arestați. De asemenea, a fost confiscată monedă bitcoin în valoare de circa 1.000.000 de dolari americani, suma de 180.000 de euro, droguri, aur și argint.
Site-ul Silk Road 2.0 a fost închis, iar administratorul acestuia a fost arestat.
Mai multe detalii pot fi găsite în pe site-ul SITE-UL EUROPOL: https://www.europol.europa.eu/content/global-action-against-dark-markets-tor-network

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Operațiunea Onymous: mai multe site-uri ce vindeau droguri au fost închise”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI