Orban: Avem prioritate 0 în achiziţia de materiale, dispizitive pentru a proteja angajaţii şi pacienţii din spitale

Orban
Premierul Ludovic Orban a declarat că prioritatea 0 este achiziţia de materiale, dispizitive absolut necesare pentru a putea proteja angajaţii şi pacienţii din spitale.

Voi continua să întăresc echipa de la Ministerul Sănătății. Rămănem concentraţi pe toate obiectivele stabilite. Întâlnirea direcţiilor de snatate publică pt a face faţă nevoielor crescânde datorate eipidemiei de cornovavirus. Urmărim în continuare obiectivele de creştere a capacităţii de diagnosticare. Priorităţile de diagnosticare rămân valabile. Continuăm ca în diagnosticare să aplicăm aceste reguli care sunt stabilite de Institulul de Sănătate Publică. De asemena urmărim în continuare apărarea spitalelelor. Avem prioritate 0 achiziţia de materiale, dispizitive absolut necesare pentru a putea proteja angajaţii şi pacienţii din spitale. Punem în practic planul de pregătire a spitalelor pentru pacienţii infectaţi. Institutul Naţional de de Sănătate Publică a instituit un sistem de diagnosticare stabilind care sunt priorităţile de diagnosticare„, a declarat Orban în cadrul unei conferințe de presă.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Orban: Avem prioritate 0 în achiziţia de materiale, dispizitive pentru a proteja angajaţii şi pacienţii din spitale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Live Events

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CORONAVIRUS

Articole despre Coronavirus Reguli, Statistici, Sondaje, Comentarii

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI

×
%d blogeri au apreciat: