Orban: Guvernul cade în picioare. Suntem mândri de ce am făcut în ultimele 3 luni

Guvernul_Orban_a_picat
Ludovic Orban a declarat, miercuri, după adoptarea moțiunii de cenzură care a dus la căderea Guvernului PNL, că este mândru de ceea ce a realizat în aceste trei luni de mandat.

„Suntem mândri de ce am făcut pentru români. Aduc aminte de eliminarea supraaccizei, de abrogarea recursului compensatoriu, am reuşit să plătim toate datoriile către mediul privat şi cetăţeni, provocate de guvernările PSD. Am adoptat proiectul de lege al bugetului de stat şi al legii bugetului asigurărilor sociale de stat, până la 31 decembrie oferind României, deşi PNL are puţin peste 20 la sută în Parlament, garanţia stabilităţii. În ciuda minciunilor gogonate ale PSD, am aplicat legi importante, legea salarizării, am crescut alocaţiile de copii, indexându-le cu rata inflaţiei, am încercat să asigurăm către fiecare categorie socio-profesională toate drepturile legale”, a declarat Ludovic Orban.
„Fiecare OUG adoptată ieri generează efecte benefice pentru România, pentru companii şi pentru categoriile socio-profesionale. Am adoptat OUG pentru că guvernele anterioare au lăsat populaţia total expusă la epidemii posibile, stocurile de medicamente fiind zero, motiv pentru care a trebuit să permitem achiziţionarea materialelor necesare pentru a preveni o potenţială infestare cu coronavirus. Am alocat banii necesari pentru pregătirea proiectelor, în special cele complexe, pentru exerciţiul financiar 2021-2027, astfel încât să nu mai fie prins nimeni nepregătit şi să poate pregăti proiectele pentru fonduri europene din timp. Am avut curajul să emitem OUG pentru a fluidiza şi responsabiliza pe toţi cei care sunt implicaţi în proceduri de achiziţie, stabilirea de termene limite pentru funcţionarii şi magistraţii care nu finalizează procedurile în termenele reglementate”, a mai spus premierul.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Orban: Guvernul cade în picioare. Suntem mândri de ce am făcut în ultimele 3 luni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Live Events

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CORONAVIRUS

Articole despre Coronavirus Reguli, Statistici, Sondaje, Comentarii

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI

×
%d blogeri au apreciat: