Orban: Guvernul şi-a dorit ca interesul pentru acest referendum să fie cât mai mic

Ludovic Orban
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică seara, după încheierea votării, că organizarea referendumului a fost ”extrem de proastă, nu a existat niciun fel de campanie de informare, de parcă acest guvern şi-a dorit ca interesul românilor să fie cât mai mic”.

Acesta a declarat că motivul principal pentru care oamenii nu au venit la vot este confiscarea referendumului de către liderul PSD, Liviu Dragnea.
„Motivul principal pentru care oamenii nu au venit astăzi la vot este confiscarea acestui referendum de către Liviu Dragnea (…) Foarte mulţi români, care ar fi fost favorabili temei acestui referendum, nu au venit la vot tocmai pentru a-i da o palmă lui Dragnea şi pentru a se feri să îi facă vreun serviciu lui Liviu Dragnea. Ăsta este motivul esenţial pentru care prezenţa la vot a fost atât de scăzută”, a susţinut Orban într-o conferinţă de presă.
Totodată, Orban i-a îndemnat pe români să se prezinte masiv la următoarele alegeri. ”Rezultatul referendumului de astăzi reprezintă o veritabilă moţiune de cenzură a românilor împotriva guvernării PSD. PNL a atras atenţia de luni bune liderilor politici din România să nu încerce să confişte această temă, să nu politizeze referendumul. Noi am luat decizia de a lăsa deplină libertate membrilor şi simpatizanţilor noştri de a se poziţiona cum le dictează conştiinţa. Tentativa lui Liviu Dragnea şi a PSD de a confisca politic această temă a determinat milioane de români să nu vină la vot şi să dea în acest fel un vot de blam către Liviu Dragnea şi partidul de guvernământ. Practic, Liviu Dragnea a furat celor 3 milioane de cetăţeni care au semnat iniţiativa această temă, a aruncat-o în derizoriu şi a compromis-o. Îi îndemn, în schimb, pe cei care astăzi au vrut să dea acest vot de blam partidului de guvernământ ca la viitoarele alegeri să se prezinte masiv la vot, pentru că numai o prezenţă masivă la vot poate să ducă la îndepărtarea de la putere a acestui partid nociv pentru România”, a afirmat Ludovic Orban.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Orban: Guvernul şi-a dorit ca interesul pentru acest referendum să fie cât mai mic”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI