Parfumuri la superoferta confiscate de jandarmi in Costinesti

Parfumuri
Jandarmii au surprins în Costineşti, o persoană care oferea spre vânzare la „superofertă” şi fără a îndeplinii condiţiile prevăzute de lege, parfumuri susceptibile de a fi contrafăcute.

Joi, 04 august a.c., ora 16:30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa, a surprins în Costineşti, pe strada Tineretului, o persoană de 38 ani, din localitate care încerca să comercializeze parfumuri, cu inscripţii identice cu cele ale unor mărci înregistrate, susceptibile de a fi contrafăcute.
Pe numele acestuia, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.
Bunurile vor fi predate lucrătorilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice al I.P.J Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
Jandarmii constănţeni recomandă cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ilegal şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile competente.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Parfumuri la superoferta confiscate de jandarmi in Costinesti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI