Parteneriat pentru promovarea tenisului si a destinatiilor turistice din Romania

Federația Asociațiilor de Promovare a Turismului din România (F.A.P.T.) și Federația Română de Tenis (F.R.T.) au încheiat un protocol de colaborare prin care își propun schimbul de informaţii si organizarea de acțiuni de promovare în comun, în scopul promovării potențialului turistic, a destinațiilor turistice și a tenisului din România.

Semnare protocol
Prin protocol s-a stabilit că F.A.P.T. va promova calendarul de competiții și evenimente F.R.T, iar F.R.T va promova destinațiile turistice românești reprezentate de Asociațiile membre F.A.P.T prin competițiile și evenimentele proprii.
„Am propus F.R.T. acest Parteneriat pornind de la colaborarea noastră de anul trecut între Asociația Litoral Delta Dunării (A.L.D.D.) și F.R.T. pentru Cupa Davis, atunci când am devenit Sponsorul Oficial al echipei României, care a jucat împotriva Slovaciei în echipamente Mamaia Style și promovând stațiunea Mamaia. În plus, A.L.D.D. l-a investit oficial pe Horia Tecău cu titlul de Ambasador al Litoralului Românesc și suntem mândri să asociem promovarea turismului românesc cu sportivii de renume internațional ai României și cu tenisul românesc”, a declarat președintele FAPT, Corina Martin..
F.A.P.T. consideră că evenimentele și calitatea serviciilor turistice sunt principalele elemente cu care putem atrage turiști în destinațiile de vacanță românești. De aceea, Asociațiile noastre regionale susțin și promovează organizarea de evenimente (culturale, istorice, muzicale , sportive etc), împreună cu autoritățile locale și operatorii privați din turismul românesc pe care îi reprezentăm. Suntem onorați că încheiem astăzi primul nostru Protocol oficial cu o federație sportivă, și anume Federația Română de Tenis, cu care ne aflăm deja într-un excelent Parteneriat. Felicit personal conducerea F.R.T. și pe președintele George Cosac pentru că au înțeles importanța unei alianțe care pune în valoare turismul românesc, pe care ne propunem astfel să îl promovăm și prin tenis, un sport care a făcut cunoscut și apreciat numele României în lumea întreagă”, a continuat Corina Martin.
„Ne bucurăm să încheiem astăzi un parteneriat care promovează tenisul românesc și pune în valoare destinațiile turistice românești”, a declarat George Cosac, Presedinte F.R.T.
Federația Asociațiilor de Promovare a Turismului din România (F.A.P.T.) este înființată din 2009 și are ca scop dezvoltarea turismului în destinaţiile turistice pe care le reprezintă asociaţiile şi promovarea acestora pe plan naţional şi internaţional. Membrii FAPT sunt asociații de profil din țară, ca: Litoral, Bucovina, Sibiu, Prahova, Brașov, Sighișoara, Maramureș, Gorj, Buzău, Râșnov, Neamț, Timiș, București, Oradea.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Parteneriat pentru promovarea tenisului si a destinatiilor turistice din Romania”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI