Patronii clubului Colectiv nu vor fi acuzati de omor calificat!

Patronii_clubului_colectiv
Foto: Pro TV

Alin Anastasescu, Costin Mincu şi Cătălin Gancea sunt audiaţi de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul incendiului de la Clubul Colectiv.
Cei trei vor fi – potrivit unor surse judiciare – acuzaţi de ucidere din culpă, vătămare din culpă şi distrugere calificată, infracţiuni pentru care riscă până la 15 ani de închisoare. În plus, administratorii Clubului Colectiv ar mai putea fi acuzaţi de încălcarea legii privind calitatea în construcţii.
Ancheta declanşată la scurt timp după incendiul de vineri seara este coordonată de către acelaşi procuror care a efectuat cercetări în dosarul dramei de la Restaurantul Beirut din Constanţa (incendiul în care au murit trei tinere).
Cei trei nu vor fi acuzaţi de omor calificat deşi, iniţial, dosarul incendiului de la Colectiv a fost deschis pentru omor calificat şi distrugere calificată.
Potrivit supravieţuitorilor incendiul de la Clubul Colectiv a fost provocat de artificiile din timpul spectacolului, buretele fonic de pe unul dintre stâlp de susţinere al clădirii aprinzându-se, ulterior focul cuprinzând tavanul. Apoi, bucaţi din plafon s-au desprins şi au căzut peste oameni. Cuprinse de panică, persoanele din club s-au îmbulzit spre iesire. În busculadă, mai mulţi tineri au murit.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Patronii clubului Colectiv nu vor fi acuzati de omor calificat!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI