Patru cetăţeni din Kosovo, opriţi de poliţiştii de frontieră din Cruceni

Cetateni sarbi prinsi la frontiera
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni au depistat patru cetăţeni din Kosovo care au încercat să intre ilegal în România din Serbia, pe jos, pe la frontiera verde.

În data de 08.02.2019, în jurul orei 19.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni – I.T.P.F. Timişoara care executau misiunea de supraveghere a frontierei de stat au depistat, la aproximativ 200 m de linia de frontiera, patru persoane care se deplasau pe jos, dinspre Serbia spre România. Deoarece nu îşi justificau prezenţa în zonă, persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetățeni din Kosovo, trei adulți cu vârste cuprinse între 24 şi 48 de ani și un minor de 17 ani. Bărbații au declarat că s-au deplasat pe jos, pe câmp și că doreau să ajungă în țări din vestul Europei. Aceştia au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, pe jos, întrucât aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.
În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei patru cetațeni din Kosovo fiind preluați de autoritățile de frontieră sârbe în baza acordului de readmisie.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Patru cetăţeni din Kosovo, opriţi de poliţiştii de frontieră din Cruceni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI