Paul McCartney a încântat publicul din Sao Paulo cu piese ale trupei Beatles

Paul-McCartney

Cu o prezență scenică de invidiat pentru cei 72 de ani ai săi, Paul McCartney, fostul membru al trupei Beatles, i-a cucerit din nou pe brazilieni cu un concert la Sao Paulo, unde legendarul artist a îmbinat repertoriul clasic al băieților din Liverpool cu un surprinzător ‘rock and roll’, informează Agerpres.
E bine să fii din nou aici„, a spus marți seara McCartney într-o portugheză cu accent britanic. Artistul a interpretat 38 de piese timp de două ore și jumătate pe noua arenă de fotbal, Allianz Parque și i-a cucerit pe cei aproape 45.000 de spectatori care au sfidat ploaia care a căzut peste stadion.
McCartney a deschis spectacolul cu piesa din epoca Beatles, ‘Eight Days a Week’, unul din primele succese ale trupei lansat în 1964 și a incendiat publicul de la primele acorduri. Mii de fani au fredonat versurile unor piese clasice precum ‘Let it Be’ sau ‘Hey Jude’.

Artistul le-a adus un omagiu foștilor băieți din Liverpool cu interpretări magistrale ale cântecelor ‘All My Loving’, ‘Paperback Writer’, ‘Eleanor Rigby’ sau ‘The Long and Winding Road’.
Fostul Beatles a interpretat și trei extrase din noul său album, „New” (2013), precum ‘Save us’, ‘Queenie Eye’ și ‘My Valentine’, ultimul dintre ele dedicat soției sale Nancy.
Paul McCartney a susținut în total 15 spectacole în Brazilia din 2010, demonstrând încă o dată că muzica lui se menține vie și se transmite de la o generație la alta.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Paul McCartney a încântat publicul din Sao Paulo cu piese ale trupei Beatles”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI