Pe podul de la Agigea se va circula în continuare pe două benzi

Podul de la Agigea

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România anunţă că traficul rutier pe Podul Agigea se va desfăşura în continuare pe 2 benzi până în data de 5 mai 2017, alternativa ocolitoae fiind podul nou Apolodor.
„Lucrările de montare a hidroizolaţiei pe acest pod sunt întârziate din cauza precipitațiilor înregistrate în perioada 18.04.2017 – 23.04.2017. Având în vedere situaţia, vă informăm că puteţi folosi ca rută alternativă Podul nou peste Canalul Dunăre – Marea Neagră (Podul Apolodor), care se află la o distanţă suplimentară de doar 2,8 km” precizează CNAIR într-un comunicat remis Lumea Presei.
Ruta alternativă are următorul traseu: Nod rutier A4 (intersecţie cu DN 39, Agigea) – A4 (intrare port Constanţa Sud) – podul nou peste Canalul Dunăre – Marea Neagră – bretea acces la DN 39A- DN 39A- DN 39 (Eforie Nord – Agigea).
„În conformitate cu Proiectul Tehnic aprobat şi tehnologia de execuţie, începând cu data de 01.03.2017, Antreprenorul a reluat lucrările iniţiale de reabilitare a Podului de la Agigea, acesta fiind închis traficului pe jumatate de cale (sens Mangalia – Constanţa) pentru execuţia următoarelor lucrări: frezare asfalt, turnare beton de egalizare, montare parapet direcţional, înlocuire hidroizolaţie, turnare şi compactare asfalt, în perioada 01.04-27.04.2017.
De asemenea, Antreprenorul a solicitat prelungirea restricţiilor de trafic în vederea finalizării lucrărilor de montare hidroizolaţie şi aşternere covor asfaltic pentru perioada 28.04.2017-05.05.2017”, mai precizează CNAIR.
Mai multe informaţii privind starea reţelei de drumuri naţionale puteţi obţine de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, www.cnadnr.ro.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Pe podul de la Agigea se va circula în continuare pe două benzi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI