Pedepse de până la 20 de ani de închisoare pentru cei care aruncă pietre

Pedepse

Guvernul israelian a adoptat duminică o modificare care prevede înăsprirea pedepselor pentru cei care aruncă pietre și care poate ajunge până la 20 de ani de închisoare, o decizie ce survine pe fondul escaladării tensiunilor la Ierusalim, informează AFP.
Potrivit Agerpres, premierul israelian Benjamin Netanyahu a analizat duminică, la reuniunea săptămânală a Consiliului de Miniștri, recentele tulburări din Ierusalim și a subliniat că „Israelul adoptă măsuri viguroase împotriva teroriștilor și a celor care aruncă pietre, bombe incendiare, petarde și artificii. Toate acestea au ca obiectiv restabilirea calmului și securității în întregul Ierusalim. Am ordonat o întărire masivă (a măsurilor de securitate) și folosirea de mijloace suplimentare pentru a garanta respectarea legii și ordinii în capitala Israelului„, a spus Netanyahu.
Șeful executivului israelian a adăugat că ‘islamiști radicali răspândesc falsa credință că încercăm să provocăm daune moscheii Al Aqsa și recurg la violențe pentru a-i împiedica pe evrei să meargă la Muntele Templului. Nu vom permite ca acest lucru să se întâmple. Suntem hotărâți să menținem acest statu quo’.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Pedepse de până la 20 de ani de închisoare pentru cei care aruncă pietre”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI