Perchezitii la Constanta, la suspecti banuiti de infractiuni economice

jandarmi-percheziti-constanta
În această dimineaţă, poliţiştii efectuează 16 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Constanţa, Prahova şi Ilfov la sediile a 9 societăţi comerciale şi locuinţele a 7 persoane bănuite de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniul comercializării ilicite a legumelor şi fructelor.

La data de 12 februarie a.c., poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Econimice şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Ilfov desfăşoară o acţiune care vizează probarea activităţii infracţionale a mai multor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni economice în domeniul comercializării de legume şi fructe.
Percheziţiile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal înregistrat la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Econimice Ilfov, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.
Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada ianuarie – septembrie 2014, o societate comercială ar fi achiziţionat, din spaţiul intracomunitar, prin intermediul unor firme de tip fantomă, legume şi fructe.
Produsele astfel achiziţionate ar fi fost valorificate ulterior fără a înregistra şi declara organelor fiscale competente operaţiunile reale efecutate, sustrăgându-se în acest mod de la plata taxelor aferente operațiunilor comerciale efectuate.
Prejudiciul estimat este de peste 1,3 milioane de euro.
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (3 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Perchezitii la Constanta, la suspecti banuiti de infractiuni economice”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI