Percheziţii la persoane bănuite de furturi din locuinţe şi din societăţi comerciale

perchezitii_roman

Un suspect a fost reţinut şi mai multe bunuri ridicate în urma unor percheziţii făcute de către poliţiştii din Roman la locuinţele unor persoane bănuite de infracţiuni de furt din locuinţe şi din societăţi comerciale. În urma percheziţiilor, au fost ridicate scule electrice, telefoane mobile şi covoare. Un bărbat a fost reţinut, urmând a fi prezentat magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.
La acţiunea desfăşurată joi, aproximativ 50 de poliţişti de investigații criminale, din cadrul posturilor de poliţie comunale arondate Poliției Municipiului Roman, precum şi de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamţ. Au efectuat 12 percheziţii domiciliare şi 6 percheziţii informatice în Municipiului Roman, la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuinţe şi din societăţi comerciale. În urma cercetărilor au fost ridicate scule electrice, covoare, 2 telefoane mobile, înscrisuri, precum şi alte bunuri susceptibile a proveni din furturi din societăţi şi din locuinţe.
În cadrul acestei acţiuni, un bărbat de 42 de ani, din Roman, a fost reţinut, fiind bănuit că ar fi comis două furturi din societăți și două furturi din locuinţe de pe raza Municipiului Roman, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 15.000 de lei.
Suspectul urmează să fie prezentat instanţei de judecată, în cursul zilei de vineri, cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările continuă în vederea probării întregii activități infracționale a persoanelor bănuite.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Percheziţii la persoane bănuite de furturi din locuinţe şi din societăţi comerciale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI