Percheziţii la sediile unor firme şi persoane bănuite de ilegalităţi în domeniul silvic şi braconaj cinegetic

descinderi-buzau
Peste 60 de poliţiştii au descins, joi dimineaţă, la 22 de adrese de pe raza judeţului Buzău, pentru probarea activităţii infracţionale a unor persoane juridice şi fizice bănuite de ilegalităţi în domeniul silvic, evaziune fiscală şi braconaj cinegetic.

Peste 60 de poliţiştii de investigare a fraudelor, ordine publică, investigaţii criminale şi arme, explozivi şi substanţe periculoase – I.P.J. Buzău, împreună cu specialişti silvici din cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare Focşani, desfăşoară 22 de percheziţii pe raza judeţului Buzău.
Activităţile se desfăşoară în cadrul unor dosare penale aflate în instrumentarea Serviciului de Investigare a Fraudelor şi a Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.
Echipele de control acţionează simultan la sediile a 9 societăţi comerciale, puncte de lucru, depozite şi gatere ce au ca principal obiect de activitate exploatarea, prelucrarea, transportul şi comercializarea lemnului.
De asemenea, sunt efectuate percheziţii la domiciliile a 13 persoane fizice de pe raza judeţului Buzău, dintre care 10 sunt bănuite de săvârşirea unor infracţiuni silvice şi 3 sunt bănuite de braconaj cinegetic.
Prejudiciul estimat până în prezent este de 3.000.000 de lei, reprezentând T.V.A.-ul şi impozitul pe profit neachitat bugetului de stat.

Sending
User Review
4 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Percheziţii la sediile unor firme şi persoane bănuite de ilegalităţi în domeniul silvic şi braconaj cinegetic”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI