Persoane dispărute sau date în urmărire, depistate de poliţişti

Persoane-dispărute- date în urmărire-depistate-de-poliţişti

Poliţiştii structurilor de investigaţii criminale, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul I.G.P.R., au depistat, în ultima săptămână, 170 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.
În urma activităţilor de căutare şi identificare, poliţiştii structurilor de investigaţii criminale din întreaga ţară au depistat, în perioada 10 – 16 octombrie a.c., 110 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 74 de minori.
De asemenea, poliţiştii au depistat 60 de persoane urmărite în temeiul legii, dintre care 48 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 8 aveau mandate de arestare preventivă, pe numele altor 5 persoane erau emise mandate europene de arestare, iar pe numele unei persoane fusese emisă o sentință penală de internare într-o unitate spitalicească.
Un bărbat, de 44 ani, din județul Vaslui, care se sustrăgea arestării preventive pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă la viol, a fost depistat, la data de 13 noiembrie a.c., de polițiștii de investigații criminale din Vaslui și încarcerat.
Un alt bărbat, de 33 ani, din județul Galaţi, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, a fost depistat de polițiști, la data de 13 noiembrie a.c., ulterior fiind încarcerat.
La data de 11 noiembrie a.c., polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi București au depistat, pe Aeroportul Henri Coandă, un bărbat, de 40 ani, din Bucureşti, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul stupefiantelor. Cel în cauză a fost încarcerat în arestul D.G.P.M.B..

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Persoane dispărute sau date în urmărire, depistate de poliţişti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI