Persoane reţinute pentru trafic de droguri de risc şi mare risc

trafic-de-droguri

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanţa au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic de droguri de risc şi mare risc. Patru persoane au fost reţinute, iar ulterior, arestate preventiv.
La data de 22 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. au destructurat o grupare infracţională formată din 4 persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 27 de ani, din municipiul Constanţa, bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc. Din cercetări a reieşit că, în perioada 2012-2014, cei patru ar fi vândut droguri de risc (cannabis) şi de mare risc (ecstasy), în mod repetat, iar doi dintre aceştia şi-ar fi pus locuinţele la dispoziţie pentru consum de droguri.
Cei în cauză sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu, respectiv trafic de droguri de mare risc şi punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, a locuinţei pentru consum ilicit de droguri„, se arată într-un comunitat al IGPR, transmis luni, şi remis Lumea Presei.
Membrii grupării au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar la data de 23 decembrie a.c., au fost prezentaţi magistraţilor, care au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de trei dintre aceştia, iar faţă de al patrulea a fost dispusă măsura arestului la domiciliu.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Persoane reţinute pentru trafic de droguri de risc şi mare risc”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI