Persoane urmărite, depistate de poliţişti

institutii-politieÎn ultima săptămână, 188 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată au fost depistate de poliţiştii structurilor de investigaţii criminale, în urma activităţilor desfăşurate sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul I.G.P.R..

Poliţiştii structurilor de investigaţii criminale din întreaga ţară au depistat, în perioada 8 – 14 august a.c., 122 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 76 de minori. Minorii depistaţi au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.
De asemenea, au fost depistate 66 de persoane urmărite în temeiul legii, dintre care 54 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 6 aveau mandate de arestare preventivă, pe numele altor 5 persoane erau emise mandate europene de arestare, iar o persoană era evadată.
Spre exemplu, un bărbat, de 39 de ani, din comuna Albești, județul Mureș, care se sustrăgea executării unei pedepse de 7 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane, a fost depistat, la data de 11 august a.c., de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Mureș şi încarcerat în Penitenciarul Aiud.
O minoră, de 10 ani, din comuna Stulpicani, județul Suceava, care, la data de 7 august a.c., a plecat de la domiciliul său și nu a mai revenit, a fost depistată de polițiștii din Frașin, județul Suceava, la data de 8 august.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Persoane urmărite, depistate de poliţişti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI