Peste 15000 de spectatori au asistat la prima ediție a Drift Games

Drift Games Mamaia34

Adrenalina pasionaților de sporturi cu motor au atins cote maxime pe 30 aprilie, în zona Cazino Mamaia și apoi în parcarea Porții 1 din Constanța (zona Cazino), acolo unde opt dintre cei mai spectaculoși piloți de drift din România au luat parte la Drift Games. Peste 15.000 de spectatori fiind prezenți duminică la acest eveniment.
Duminică în jurul orei 12:00, maşinile participante la drift au fost expuse în Piaţeta Cazino din Mamaia, iar turiștii şi constănţeni au putut să le fotografieze și să stea de vorbă cu piloții.
Parcări laterale perfecte în derapaj controlat cu întoarceri la 180 de grade, slalom printre jaloane, tandemuri de 5 mașini, dar și multe alte elemente spectaculoase executate de Sorin Ene, Călin Ciortan, Radu Văduva, Radu Moise, Traian Buse, Cătălin Trifan, Ilarion Grigorici și Gabi Imre au fost aplaudate la scenă deschisă de public.
Organizat în parteneriat cu Asociația Litoral Delta Dunării și cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, Drift Games este un nou concept pus în scenă de Romanian Drift Community.
„Drift Games by the Sea, așa cum s-a numit evenimentul deoarece s-a consumat la malul mării, a fost unul pilot, iar cu siguranță, îl vom dezvolta deoarece intenționăm să îl introducem inclusiv în interiorul etapelor de campionat, atunci când timpul ne permite acest lucru. Ne bucurăm că foarte mulți turiști au ales să își petreacă ziua de duminică împreună cu noi”, a declarat Andrei Balica, președintele Romanian Drift Community, care a mai anunțat că driftul se va întoarce la malul mării pe 5-6 august cu o etapă de campionat.
Până atunci, sezonul continuă în week-end-ul care urmează, pe 6-7 mai, în Piața Constituției din Capitală, cu Drift Grand Prix, iar pe 13-14 mai este programată prima etapă din Campionatul Național de Drift, pe circuitul de la Mariapocs (Ungaria).
“Am organizat un teaser, un preview, o avanpremieră a ceea ce vor găsi turiştii în timpul verii în Mamaia. Unul dintre evenimentele cele mai iubite ale verii trecute a fost Campionatul Naţional de Drift, etapa Mamaia Style, şi ne-am gândit ca aşa să începem cu motoare turate la maxim, în forţă, sezonul 2017 în Mamaia”, a declarat Corina Martin.
Evenimentul Drift Games by The Sea, care a entuziasmant publicul, a fost prilej şi pentru o inedită cerere în căsătorie, pe pistă!
Drift Games va deschide sezonul 2017 și în driftul românesc, care va continua cu International Grand Prix (6-7 mai, Piața Constituției, București) și prima etapă din Campionatul Național, programată pentru 13-14 mai pe circuitul de la Mariapocs (Ungaria), această ediție fiind organizată în parteneriat cu vecinii de la Vest. Parte din Federația Română de Automobilism, driftul a fost recunoscut oficial ca probă sportivă din 2016, atrăgând mii de fani la fiecare eveniment.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Peste 15000 de spectatori au asistat la prima ediție a Drift Games”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI