Peste 170 de amenzi aplicate de polițiștii locali din Constanta într-o singură zi

Fenomene antisociale stradale
Într-o singură zi, polițiștii locali au aplicat 175 amenzi, în valoare de 36.105 lei pentru nerespectarea normelor de curățenie în oraș și tulburarea ordinii publice.

În cursul zilei de 08.02.2019, în intervalul orar 14.00-22.00, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au organizat și desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a fenomenelor antisociale din segmentul stradal în care 16 polițiști locali organizați în echipe mixte au monitorizat intens următoarele zone de interes public, piețe și cartiere din municipiul Constanta: Peninsulă, Grivitei,Casa de Cultura, Gara, Centru, Parc Oleg Danovski, Parc Arheologic, Tomis I și Tomis II, ICIL,Sala Sporturilor, Capitol, Spitalul Militar, Spitalul Clinic Județean de Urgentă, Parc Gara, Tronsonul străzilor Atelierelor, Avram Iancu, Olteniei, Mihai Viteazul, Stefan Mihaileanu, Cuza Vodă, Traian, Ferdinand, Constantin Bratescu, Vasile Alexandri, I.G Duca,1 Decembrie, Alexandru Lapusneanu,Theodor Burada, I.C Bratianu, Tronsonul străzilor Unirii, Ion Rațiu, Nicolae Iorga, Primăverii, Mircea cel Bătrân, Bulevardul Mamaia, etc. În cadrul acestei acțiuni au fost aplicate 25 amenzi contravenționale în valoare 5.635 lei. Dintre acestea, 3 abateri au fost constatate pentru încălcarea Codului Rutier, 8 abateri pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, 6 abateri pentru nerespectarea normelor de curatenie în orașul Constanta, și 8 sanctiuni pentru fumat în spațiu public închis de tip spital. Au fost legitimate 38 de persoane si au fost conduse la sediul unității de politie locala pentru stabilirea identității 3 persoane. Totalul sancțiunilor contravenționale aplicate în cursul zilei de vineri, 08 Februarie 2019, a fost de 175 amenzi, iar valoarea acestora s-a ridicat la suma 36.105 lei. Actiuni similare se vor derula zilnic, în scopul prevenirii și combaterii fenomenelor antisociale stradale și nu numai.
Pe această cale, solicităm cetățenilor să ne semnaleze orice faptă antisocială care intra in competenta Direcției Generale Politia Locala Constanta la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Peste 170 de amenzi aplicate de polițiștii locali din Constanta într-o singură zi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI