Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Peste 190 de amenzi aplicate de polițiștii locali din Constanța

Amenzi aplicate de politistii locali constanteni
Polițiștii locali au desfășurat pe raza municipiului Constanța, în data de 28.12.2018, o serie de acțiuni, în vederea asigurării unui climat de ordine și liniște publică, respectarea curățeniei pe domeniul public, obligativitatea deținerii titlului de călătorie valabil pe mijloacele de transport public în comun, precum și ocuparea unui loc de parcare în parcările cu plata cu tarif orar fără achitarea tarifului de parcare sau după expirarea perioadei pentru care a fost efectuată plata.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 191 amenzi contravenționale în valoare totală de 41.755 lei.
Au fost constatate: 24 de abateri de la normele legale privind menținerea curățeniei pe domeniul public al municipiului Constanța, 5 abateri de la dispozițiile legale privind tulburarea ordinii, liniștii publice și a unor reguli de conviețuire socială, 39 încălcări ale legislației rutiere, 7 abateri de la dispozițiile legale care se referă la consumul de produse din tutun în unitățile sanitare de tip spital, 65 de abateri de la normele legale privind obligativitatea deținerii titlului de călătorie valabil pe mijloacele de transport public în comun, 51 de abateri de la normele legale privind ocuparea unui loc de parcare în parcările cu plata cu tarif orar fără achitarea tarifului de parcare sau după expirarea perioadei pentru care a fost efectuată plata, etc.
De asemenea, în intervalul orar 14.00-22.00, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au organizat și desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a fenomenelor antisociale din segmentul stradal de pe raza de competenta a Serviciului Ordine Publică 1, în care 10 polițiști locali au monitorizat intens următoarele străzi și bulevarde din municipiul Constanța: Str.Radu Calomfirescu, Str. Mihail Sadoveanu, Str.Chiliei,Str. Aviator Muntenescu, Str. Libertatii, Str. Patriei, Str. Unirii, Str. Pescarilor, Str. Ion Rațiu, B-dul Mamaia, Str. Grozești, Str. Petru Vulcan, Str. Pictor Ion Andreescu, Str.Fagetului, Str. Maramureș, etc. Activități similare se vor desfășura în mod sistematic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.
Pe această cale, solicităm cetățenilor să ne semnaleze orice faptă antisocială care intra în competenta Direcției Generale Politia Locală Constanța la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Peste 190 de amenzi aplicate de polițiștii locali din Constanța”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI