Peste 250 de pisici pot fi admirate la Expozitia internationala Felina de Primavara – SofistiCAT

afis-expozitie-feline-2015
Peste 250 de pisici din toate colțurile lumii se vor lăsa admirate la Expoziția internațională Felina de Primăvară – SofistiCAT, care va avea loc în zilele de 25 – 26 aprilie 2015, la Pavilionul F din complexul Romexpo, București.

Pisici de 10 – ediție specială, SofistiCAT aniversând 10 ani de la înființarea asociației – va aduce în fața celor cinci arbitri internaționali superbe exemplare de Persană, Exotică, Maine Coon, Norvegiana de Pădure, Ragdoll, Siberiana, Angora Turcească, Sacra de Birmania, Bengaleză, British Shorthair, Abysiniana, Chartreaux, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, Sphynx, Orientala și Siameza.
Expoziția, deschisă în ambele zile între orele 10-18, va avea ca punct culminant concursul BEST IN SHOW. Finaliștii celor patru categorii (persane și exotice, păr semilung, păr scurt, orientale și siameze) se vor întrece în marea finală pentru un loc pe podium. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finaliști, constând în hrană și accesorii pentru pisici.
Căștigătorii primului loc din cadrul concursului BEST IN SHOW vor primi un premiu special: cazare gratuită la Mamaia în weekend-ul 19 – 21 iunie 2015.
În cadrul evenimentului, vor fi disponibile – la prețuri promoționale – produse și accesorii destinate atât pisicilor (hrană, igienă, joacă), cât și iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, poșete, face-painting etc.).
De asemenea, atât expozanții, cât și vizitatorii, vor putea participa la o tombolă specială, având ca premii 10 centre de joacă pentru pisici.
Ca la fiecare ediție, în cele două zile ale expoziției se va desfășura și campania „ARATĂ CĂ ÎȚI PASĂ”, în cadrul căreia se vor strânge donații (în bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi. Organizațiile pentru protecția animalelor ROBI, Free Pets, Red Panda și Gia vor aduce pisici vaccinate și sterilizate, spre adopție.
Prețul unui bilet este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (2 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Peste 250 de pisici pot fi admirate la Expozitia internationala Felina de Primavara – SofistiCAT”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI