Peste 300 de kilograme de peste a fost capturat din targurile duminicale din judetul Constanta

Peste capturat constanta

Am întins „nada”… şi captura a fost bogată. Peste 300 de kilograme de peşte a fost „capturat” din târgurile duminicale
Sâmbătă şi duminică, 20 şi 21 februarie a.c., în baza planului de colaborare, două echipaje de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa sub coordonarea inspectorilor Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură Constanţa, au desfăşurat două acţiuni punctuale, dimineaţa, în zona Târgului Orăşenesc Săptămânal Mangalia şi Oborului Săptămânal din localitatea General Scărişoreanu, pe linia combaterii comercializării pestelui şi a produselor din peşte fără documente legale. Astfel, au fost depistate patru persoane cu vârste cuprinse între 47-54 ani, care doreau să vândă 334 de kilograme de peşte, (caras, plătică, şalău, crap şi biban) fără documente de provenienţă a mărfii şi nici autorizaţie de comercializare. În plus, la târgul din localitatea Scărişoreanu, peştele era vândut direct din portbagajul unui autoturism.
Celor în cauză le-a fost ridicată, în vederea confiscării cantitatea de peşte şi le-au fost întocmite actele de constatare pentru deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor şi produselor din peşte, conform OUG 23/ 2008. Actele de constatare urmează a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
Jandarmii au surprins în Constanţa, cinci persoane care aveau asupra lor 34 pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde.
În perioada 20-21 februarie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Constanţa, au surprins în zona Gării şi ICIL, cinci persoane cu vârste cuprinse între 21-27 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri).
Asupra acestora, jandarmii au mai găsit 34 pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde.
Pliculeţele autosigilante găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Peste 300 de kilograme de peste a fost capturat din targurile duminicale din judetul Constanta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI