Peste 37,6 tone detergent pudra contrafacut confiscate din Smart Expo si China Town

Detergent-contrafacut
În urma analizei de risc fiscal, inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală au identificat 37.680 kg detergent contrafăcut, care era ambalat în saci într-un stand din complexul comercial China Town, din Afumaţi, jud. Ilfov, şi depozitat într-un stand din complexul comercial Smart Expo, din Voluntari, judeţul Ilfov.

Detergentul (pudră şi granule) provenea din Turcia şi era ambalat de către o firmă deţinută de cetăţeni români de origine turcă, care operau spaţiile comerciale respective. Astfel că angajaţii acestei firme utilizau prese termice pentru sigilarea sacilor de plastic contrafăcuţi, care aveau imprimată denumirea comercială a unui produs foarte cunoscut. De asemenea, ambalau detergentul şi în găleţi de plastic, pe care, prin intermediul unor utilaje automate, lipeau etichete similare cu ale produsului substituit. Marfa, cu o valoare de piaţă de 410.000 lei, urma a fi vândută la nivel naţional prin distribuitori specializaţi.
Inspectorii antifraudă au dispus sechestrarea întregii cantităţi de detergent contrafăcut şi au sesizat organele de urmărire penală, standurile au fost sigilate, iar mărfurile au fost puse la dispoziţia procurorilor.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Peste 37,6 tone detergent pudra contrafacut confiscate din Smart Expo si China Town”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI