Peste 7.000 de turisti israelieni sunt asteptati sa ajunga pe litroralul romanesc anul acesta

Targul de turism Tel Aviv01
În vara anului 2015, israelienii au cheltuit în vacanțele de pe litoral peste 4 milioane de dolari. În aceste conditii, în vara anului 2016 israelienii vor avea oportunitatea să vină și mai des pe litoral deoarece vor fi introduse 3 zboruri pe săptămână spre Israel.

Potrivit unui comunicat al Asociației Litoral – Delta Dunării, in urma unui proiect reuşit în 2015, prin care ALDD a susţinut în mod independent printr-o campanie de publicitate promovarea staţiunii Mamaia prin intermediul a 5 posturi de radio din Israel, în 2015 au ajuns pe litoral 4500 turişti israelieni, care au consumat servicii turistice în valoare de 4,5 milioane USD pentru pachete de vacanţă şi excursii opţionale la atracţiile din Constanţa şi Tulcea.

Targul de turism Tel Aviv09

Continuăm proiectul cu Meshek Wings şi azi, după prima zi a târgului de turism „International Mediterranean Travel Market” de la Tel Aviv, anunţăm oficial că în această vară vom avea 3 chartere/săptămână, şi aprox. 7000 turişti israelieni vor ajunge pe litoral în staţiunile Mamaia, Năvodari si Eforie. Asociaţia Litoral – Delta Dunării va demara şi în acest an o campanie de publicitate în mass-media din Israel, un proiect de succes al Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, care a dovedit că atrage incoming cu o creştere spectaculoasă de turişti israelieni pe litoralul românesc.
Prin acest proiect independent al Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, finanţat din bugetul taxei de promovare a staţiunii Mamaia, am reuşit să atragem interesul unui touroperator străin, care a avut încredere în produsul turistic „litoralul românesc” şi cu care am reuşit să creştem numărul de turişti străini pe litoral, de pe o piaţă externă pe care nu am avut-o niciodată în această destinaţie”, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, după prima zi a târgului de turism de la Tel Aviv.
Piaţa din Israel este foarte importantă pentru turismul din România, pentru că sunt foarte mulţi turişti israelieni care doresc să vină în România. Litoralul este capabil să ofere servicii de calitate, iar cele 3 chartere pe săptămână sunt dovada că suntem capabili să susţinem aceste servicii de calitate. Sper ca anul viitor să avem în fiecare zi zboruri din Israel”, a precizat preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), Aurelian Marin.
„Anul acesta continuăm proiectul cu Mamaia în care avem încredere, şi demarăm din luna iunie, nu iulie ca anul trecut, dacă va fi vreme bună. Avem multe proiecte pe România şi vom fi prezenţi la conferinţa de presă organizată de Meshek Wings înainte de Târgul de Turism al României”, a declarat Meidan Butnaru, Director Operațional și Comercial Meshek Wings.
După târgurile de turism de la Londra şi Tel Aviv, ALDD va continua promovarea litoralului românesc şi a Deltei Dunării la târgurile de turism de la Milano, Bucureşti, Chişinău, Berlin, Moscova şi Cracovia.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Peste 7.000 de turisti israelieni sunt asteptati sa ajunga pe litroralul romanesc anul acesta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI