Peste 7 milioane de lei vor fi investite la Ocna Sibiului pentru modernizarea parcului balnear

Ocna Sibiului
Încă o investiție pentru dezvoltarea sectorului turistic din țara noastră finanțată de Guvernul României. 7,6 milioane de lei vor fi investite la Ocna Sibiului pentru modernizarea parcului balnear, amenajarea unui camping turistic, a unui parc de rulote.

Semnare_contractAm semnat contractul de finanțare la Ocna Sibiului și consider că astfel am făcut un pas important pentru ca stațiunea balneară Ocna Sibiului să redevină un adevărat punct de atracție turistică. Așadar, aproape 7,6 milioane de lei vor fi investite în stațiunea balneară Ocna Sibiului, iar Ministerul Turismului asigură o finanțare de 90% din investiția de bază. Și astăzi am găsit Ocna Sibiului plină de turiști pentru că mulți dintre cei care vin aici cunosc efectele terapeutice ale celor 7 lacuri cu apă sărată din parcul balnear. Stațiunea are un potențial turistic enorm datorită resurselor naturale. Aproximativ 200.000 de turiști ajung la Ocna Sibiului an de an, dar sunt sigur că numărul acestora va crește după finalizarea proiectului pe care tocmai l-am semnat. În plus, Primăria Ocna Sibiului a depus un proiect de reabilitare a unui pachet de șase străzi din stațiune prin programul de finanțare a investițiilor pentru modernizarea și dezvoltarea stațiunilor balneare, programul demarat, anul trecut, de Guvernul României, care asigură finanțarea în proporție de 100%. Stațiunea balneară beneficiază și reabilitarea mai multor străzi prin Programul Național de Dezvoltare Locală, cu bani de la guvern”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.
Investiția va acoperi și crearea tuturor rețelelor de apă, canal și de electricitate, amenajarea unor alei pietonale, precum și amenajarea unor locuri de joacă pentru copii și construcția unei clădiri administrative dotată cu dușuri, toalete, bucătărie, mașini de spălat și spații de depozitare.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Peste 7 milioane de lei vor fi investite la Ocna Sibiului pentru modernizarea parcului balnear”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI