Peste 8.000 de turisti israelieni vor ajunge pe litroralul românesc în vara acestui an

Targul de la Tel Aviv
După ce în anul 2016, pe litoralul românesc şi-au petrecut vacanţa aproximativ 7.000 de turişti israelieni, în sezonul 2017 numărul acestora v-a crește. Veştile bune vin de la târgul de turism IMTM de la Tel Aviv, la care participă, în această perioadă, reprezentanţii Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.

ALDD se află a treia oară în Israel, pentru a promova litoralul românesc, Mamaia, Satul de Vacanţă şi Delta Dunării la târgul internaţional de turism IMTM Tel Aviv, 7-8 februarie 2017.
În urma unui proiect reuşit în 2015, prin care Asociaţia Litoral – Delta Dunării a susţinut în mod independent printr-o campanie de publicitate promovarea staţiunii Mamaia prin intermediul a 5 posturi de radio din Israel, în 2015 au ajuns pe litoral 4500 turişti israelieni, iar în 2016 aprox.7000 turişti israelieni au venit cu 3 curse charter-săptămână şi au vizitat staţiunile Mamaia, Năvodari şi Eforie.
Continuăm efortul Asociaţiei Litoral – Delta Dunării pentru creşterea numărului de turişti israelieni pe litoralul românesc şi în Delta Dunării. În premieră, anunţăm că în vara 2017 ajungem la 4 zboruri/săptămână şi estimăm peste 8000 turişti israelieni în această vară pe litoral. Am reuşit să extindem numărul staţiunilor aflate în oferta touroperatorului israelian Meshek Wings, astfel încât din această vară vorbim despre Mamaia, Năvodari, Eforie, Neptun şi Costineşti.
Succesul nostru pe piaţa israeliană se datorează exclusiv campaniei de promovare a Asociaţiei Litoral – Delta Dunării împreună cu touroperatorului Meshek Wings şi compania aeriană Blue Air, cărora le mulţumesc pentru încredere. De asemenea, avem încredere că Ministerul Turismului va susţine eforturile noastre”, a declarat Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Peste 8.000 de turisti israelieni vor ajunge pe litroralul românesc în vara acestui an”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI