Petrică Miu este noul inspector şcolar general al ISJ Constanţa

Petrica Miu
Petrică Miu este noul inspector şcolar general al ISJ Constanţa, acesta înlocuind-o pe Zoe Gabriela Bucovală, revocată din funcţie de Ministerul Educaţiei, zilele trecute. Aceeași situație a fost înregistrată și în alte 12 județe din țară, în care se așteaptă desemnarea unui nou șef.

În ceea ce-l privește pe Petrică Miu, surse demne de încredere din PSD, al cărui membru de partid este, au precizat că l-au susținut pentru a fi desemnat.
Petrică Miu a mai fost inspector șef în intervalul 2004-2005, dar și inspector școlar adjunct în 2010-2011, precum și inspector de specialitate pentru implementarea descentralizării, în anul 2013. Nici Răducu Popescu nu este străin de activitatea din ISJ. El a fost o perioadă lungă șef al ISJ. Am încercat să-i contactăm pe amândoi pentru a afla dacă știu ce anume s-a mai întâmplat în sensul nominalizării unuia dintre ei. Răducu Popescu nu a putut fi contactat.
În ceea ce-l privește pe Petrică Miu, acesta ne-a spus că deocamdată nu are nici o informație oficială vizavi de desemnarea unui inspector șef.
”Nu știu nimic deocamdată. Ministerul va trebui să anunțe oficial desemnarea unui inspector școlar general”, ne-a spus Petrică Miu. Cu toate acestea, noi am aflat că el a fost deja nominalizat, așa că va conduce ISJ în intervalul 2017-2018, până la organizarea unui concurs oficial pentru numirea unui inspector școlar general.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Petrică Miu este noul inspector şcolar general al ISJ Constanţa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI