Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Petrică Miu: Mâine vom începe procedurile de demitere a directorului Camelia Marcu

Petrica Miu1
Inspectorul şcolar general al ISJ Constanţa, Petrică Miu, a declarat, pentru Ziua de Constanţa, că va începe procedurile de demitere a directorului Camelia Marcu.

Mâine, în Consiliul de Administraţie vom începe procedurile de demitere a directorului Camelia Marcu. Nimeni nu a împiedicat-o să-şi execite funcţia de director al unităţii de învăţământ. Dânsa a reuşit să scoată elevii în stradă. A perturbat procesrul de învăţământ. Un director trebuie să facă în aşa fel încât elevii să ajungă acasă. Oare, directorul Camelia Marcu va face şi programul microbuzelor cu care circulă elevii navetişti? Dânsa a făcut adrese în care a defăimat pofesorii din liceu. Ţin să precizez că colegii mei de la «Virgil Madgearu“ îi vor face plângere penală“, a explicat Petrică Miu.
Zeci de elevi constănțeni care învață la Liceul Tehnologic Virgil Madgearu au protestat, astăzi, în fața unității de învățământ.
Elevii din clasele de a XI-a cer schimbarea programului cursurilor, spunând că nu sunt de acord să termine cursurile la ora 20 în condițiile în care, potrivit programului inițial, acestea erau programate dimineața. Directoarea unității de învățământ spune, însă, că nu este posibil ca toți elevii să aibă cursuri în timpul dimineții.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Petrică Miu: Mâine vom începe procedurile de demitere a directorului Camelia Marcu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI