Phil Collins revine pe scena muzicala cu un turneu in 2016

Phil_Collins

Cântăreţul britanic Phil Collins intenţionează să pună punct pauzei din cariera sa muzicală şi să revină în actualitate prin intermediul unui nou turneu pe care îl va susţine în 2016, informează contactmusic.com.
Într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, Phil Collins spune că a stat „prea mult timp” departe de scenă, însă acum îşi doreşte foarte tare să revină în industria muzicală.
Rockerul britanic a anunţat că se retrage din activitatea muzicală în 2011, spunându-le fanilor că îşi dorea să fie „tată cu normă întreagă” pentru cei doi fii minori ai săi.
Dar, la o săptămână după ce a amânat lansarea programată de mai multă vreme a unor album solo remasterizate şi în timp ce îşi continuă convalescenţa după o intervenţie chirurgicală la spate, Phil Collins a spus: „Ar fi prostesc să nu lansez piese noi”.
Phil Collins a dezvăluit pentru revista Rolling Stone că şi-a amenajat un studio de înregistrări în reşedinţa sa din Miami şi va începe să înregistreze cântece noi în luna noiembrie.
De asemenea, muzicianul spune că a găsit persoana perfectă pentru a-l înlocui la tobe în turneul său de anul viitor – Jason Bonham, fiul lui John Bonham, toboşarul trupei Led Zeppelin, decedat în 1980.
Vorbind despre planurile sale pentru turneul de anul viitor, Phil Collins a adăugat: „Nu cred că îmi doresc un turneu foarte lung, dar mi-ar plăcea să cânt pe stadioane în Australia şi în Orientul Îndepărtat. Dar există şi o parte din mine care îşi doreşte să susţină concerte doar în săli. Aşadar, vom vedea„.
Muzicianul în vârstă de 64 de ani, care locuieşte de mai mulţi ani în Elveţia, s-a confruntat în ultima vreme cu numeroase probleme de sănătătate. Auzul său a fost serios afectat din perioada în care susţinea multe concerte live, are câteva vertebre dislocate, iar nervii de la nivelul mâinilor sunt atât de afectaţi încât Phil Collins nu mai poate să cânte la tobele pe care le-a îndrăgit atât de mult în trecut.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Phil Collins revine pe scena muzicala cu un turneu in 2016”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI