Philips lanseaza primul sau monitor 5K

Monitor Philips

Cu nume complet Philips 275P4VYKEB, noul monitor cu rezoluţie 5K conţine de patru ori mai mulţi pixeli decât tehnologia Quad HD şi cu până la 50% mai mult faţă de modelele Ultra HD, afişând imagini la o claritate de invidiat, scrie Go4it.
Ecranul de 27” foloseşte tehnologia PerfectKolor, care asigură din fabrică o calibrare de până la 99% a spectrului Adobe RGB şi 100% sRGB. Panoul LCD cu rezoluţie 5120×2880 pixeli suportă procesarea pe 10 biţi pentru fiecare canal de culoare (12 biţi la nivelul procesorului de imagine), permiţând diferenţierea a aproximativ 1 milliard nuanţe de culoare.
Monitr Philips spateComparat unui monitor 4K obişnuit, cel cu rezoluţie 5K conţine un număr extra de 1.000 de pixeli la orizontală şi 700 de pixeli la verticală pe suprafaţa de afişare, îmbunătăţind afişarea modelelor 3D în aplicaţii CAD şi claritatea imaginii în ansamblu.

Ecranul LCD cu tehnologie PLS promite unghiuri de vizibilitate de până la 178° şi imagini clare din aproape orice ughi de vizionare.
Cu ajutorul rezoluţiei 5K ne asigurăm că utilizatorii profesionişti se pot bucura de un ecran de calitate superioară, cu o fiabilitate valabilă pe termen lung ce poate face faţă provocărilor grafice şi aplicaţiilor profesionale. 5K Ultra HD prezintă orice detaliu minor clar şi exact” a declarat Albert Ulfman, product manager al Philips în Europa din cadrul MMD.
Noul monitor Philips 275P4VYKEB va putea fi disponibil în magazinele de specialitate din Europa începând cu luna aprilie.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Philips lanseaza primul sau monitor 5K”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Live Events

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CORONAVIRUS

Articole despre Coronavirus Reguli, Statistici, Sondaje, Comentarii

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI

×
%d blogeri au apreciat: