Pilotii aspiranti au parte de primul campionat din România

Smart-driving-cursuri

Constanţa va găzdui primul campionat din România dedicat piloților aspiranți cu cariere în alte domenii și juniorilor, Smart Driving Series.
Prima etapă din campionat va avea loc în perioada 29 – 31 mai, la Constanța. De altfel, pe parcursul anului 2015, campionatul va avea loc în cadrul a patru evenimente.
În cadrul evenimentului vor lua startul opt mașini BMW Seria 2 Coupe versiune 228i, model lansat anul trecut. Automobilul în format standard are 245 de cai putere, atinge suta în 5,8 secunde, iar viteza maxima este de 250 km/h. Pentru Smart Driving Series, toate cele opt mașini vor fi modificate, în așa fel încât să crească performanța și siguranța participanților.
Evenimentele se vor desfășura vinerea (probe libere), sâmbăta (calificări, warm-up și concurs pentru gentlemeni) și duminică (calificări, warm-up și concurs pentru juniori și gentlemeni).

Smart-driving-curs
Smart Driving, vine cu un nou concept în România, ce oferă o experiență sigură, dar plină de adrenalină pentru cei care au deja o cariera în alt domeniu (gentlemen drivers). În plus, Smart Driving Series vine și cu o oportunitate pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 21 de ani, care aspiră la o carieră ca piloți, oferindu-le și acestora posibilitatea de a participa la campionat.
Selecțiile pentru etapa ce va avea loc la Constanţa vor începe încă din martie. După această vor avea loc încă trei etape, ultima urmând să se desfășoare la circuitul Serres din Grecia. Toți cei interesați sa afle mai multe detalii despre cum pot participa la eveniment pot accesa site-ul www.vreausafiupilot.ro.
Partenerii evenimentului sunt BMW APAN Motors, Michelin, Motul, OZ Racing, Sparco.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Pilotii aspiranti au parte de primul campionat din România”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI