Piloţii Lufthansa au renunţat la greva prevăzută pentru marţi

greva-lufthansa
Sindicatul german al piloţilor, Cockpit, a renunţat luni la greva prevăzută pentru marţi asupra zborurilor de lung curier ale companiei Lufthansa, relatează AFP, preluat de Mediafax.

Cockpit nu va face greva care era prevăută pentru marţi„, a anunţat, într-un comunicat, sindicatul, explicând că cei din conducerea Lufthansa au făcut o nouă propunere şi aceasta urmează să fie discutată.
Cockpit, în conflict cu Lufthansa asupra condiţiilor de ieşire la pensie a piloţilor, a anunţat luni o grevă pentru marţi, a patra mişcare de acest tip în mai puţin de două săptămâni, care ar fi trebuit să afecteze zborurile de lung curier cu plecare şi sosire din Frankfurt în intervalul orar 09.00-17.00 (10.00-18.00 ora României).
Ulterior, Lufthansa a anunţat că toate zborurile de lung curier cu plecare şi sosire din Frankfurt vor fi asigurate potrivit programului stabilit pentru marţi, în pofida grevei.
După eşecul negocierilor la sfârşitul lui august, Cockpit a organizat deja trei greve de mai multe ore care au condus la anularea a 475 de zboruri în total, care asigurau în special legături interne şi europene. Ultima a avut loc la 10 septembrie la Munchen.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Piloţii Lufthansa au renunţat la greva prevăzută pentru marţi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI