Planul rosu de interventii activat in judetul Suceava in urma unui accident

Accident in Suceava

Un accident grav cu nouă victime din care una a murit s-a produs sâmbătă seara în localitatea Paltinu din comuna Brodina, în acest caz fiind activat planul roşu de intervenţii în judeţul Suceava.
Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că două autoturisme s-au lovit frontal în comuna suceveană Brodina, iar în urma accidentului nouă persoane au fost rănite, dintre care cinci grav.
Două persoane au fost încarcerate în urma impactului, iar una dintre ele era inconștientă la sosirea echipelor de intervenție. Echipa de intervenţie a făcut manevre de resuscitare, dar din păcate a fost declarat decesul.
Autoritățile au activat planul roșu de intervenție pentru preluarea celorlalte Pentru preluarea răniţilor a fost activat planul roşu de intervenţie la nivel judeţean, ceea ce înseamnă că în zonă intervin ambulanţe din toate zonele, inclusiv din Suceava şi a fost trimisă şi ambulanţa pentru victime multiple, care poate prelua patru răniţi.
Alin Găleată a mai spus că răniţii sunt evaluaţi în ambulanţe, li se acordă îngrijiri medicale şi vor fi transportaţi la spital. (Sursa foto: newsbucovina.ro)

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Planul rosu de interventii activat in judetul Suceava in urma unui accident”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI