Ploi şi vijelii în toată ţara de marţi până miercuri

Avertizare de ploi

Meteorologii au emis o informare de instabilitate atmosferică valabilă de marţi, 22 iulie, ora 4 dimineaţa, până miercuri 23 iulie, ora 22, valabilă pentru întreaga ţară.
De marţi dimineaţă până miercuri seară, În toate judeţele ţării, vor fi ploi torenţiale, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie şi căderi de grindină.
Potrivit ANM, de marţi, ora 04.00, până miercuri, ora 22.0, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, la început în Banat şi Crişana, apoi în Oltenia, Maramureş, cea mai mare parte a Transilvaniei şi a Moldovei şi în vestul Munteniei.
În aceste regiuni vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 20 de litri pe metru pătrat şi izolat 30 – 40 de litri pe metru pătrat.
Instabilitatea atmosferică se va manifesta şi în partea de sud-est a teritoriului, în special spre sfârşitul intervalului, dar pe arii mai restrânse.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ploi şi vijelii în toată ţara de marţi până miercuri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI