Politia a gasit svastici in locuinta cuplului care a ucis trei persoane in Las Vegas

politia din americaPoliţia a găsit svastici în locuinţa cuplului care a ucis trei persoane în Las Vegas, după care s-a sinucis, aparent în urma unui pact sinucigaş, relatează postul Sky News.
Cei doi atacatori, care au împuşcat mortal doi poliţişti şi un civil înainte să se sinucidă, erau adepţi ai „supremaţiei albilor” şi vizau poliţia. Suspecţii erau căsătoriţi, potrivit publicaţiei Las Vegas Review-Journal. Ei par că s-au sinucis în urma unui pact sinucigaş.
Identitatea celor doi nu a fost dezvăluită, însă locuinţa le-a fost percheziţionată de către poliţie. The Review-Journal scrie că investigatorii au descoperit în locuinţă obiecte asociate teoriei supremaţiei albilor şi svastici, relatează Sky News în pagina electronică.
În atacul armat comis la restaurantul CiCi’s Pizza, duminică, au fost ucişi ofiţerii Alyn Beck, în vârstă de 41 de ani, şi Igor Soldo, în vârstă de 31 de ani. Ei „luau masa în momentul în care au fost atacaţi„, a precizat Poliţia din Las Vegas într-un comunicat. Ambii au fost declaraţi morţi la spital. Beck făcea parte din poliţie din 2001, era căsătorit şi avea trei copii, iar Soldo făcea parte din Departament din 2006, era căsătorit şi avea o fiică.
Unul dintre atacatori a strigat „Aceasta este o revoluţie„. Ulterior, cei doi suspecţi, un bărbat şi o femeie, au fugit către un magazin Walmart, peste drum, unde au împuşcat o persoană, la intrarea în clădire, şi s-au angajat într-un schimb de focuri cu poliţişti, după care s-au sinucis.
Atât pizzeria, cât şi magazinul Walmart au rămas închise pe timpul investigaţiilor efectuate de criminalişti.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Politia a gasit svastici in locuinta cuplului care a ucis trei persoane in Las Vegas”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI