Poliția Locală, alături de elevii din școlile și liceele constănțene

Politia_locala_alaturi_de_elevi
Siguranța elevilor reprezintă o prioritate a Primăriei Municipiului Constanța, fapt pentru care Direcția Generală Poliția Locală acționează permanent în acest sens.

Astfel, echipele Serviciului de Ordine Publică, cele ale Serviciului Fluidizare Rutieră și ale Serviciului Siguranță Rutieră sunt prezente zilnic în perimetrul unităților de învățământ pentru a asigura protecţia şi siguranţa elevilor.
Scopul acestor activități de monitorizare îl reprezintă adoptarea unei politici preventive de către autoritatea publică locală în proximitatea unităților de învățământ constănțene, astfel încât elevii să se simtă în siguranță și să nu devină victimele unor persoane care săvârșesc fapte antisociale, dar și pentru evitarea vătămării copiilor și adolescenților prin accidente rutiere.
Pe această cale, reprezentanții Poliției Locale Constanța, recomandă elevilor și părinților să depună eforturi concentrate pentru creșterea siguranței rutiere, să fie conștienți de traficul rutier, să aplice reguli minimale de circulație în calitate de pietoni, să fie atenți la semnalele oamenilor legii, iar dacă sesizează o faptă antisocială să apeleze cu încredere la polițiștii locali.
De asemenea, aceștia recomandă conducătorilor auto să manifeste atenție sporită și să reducă viteză în zona adiacentă unităților de învățământ pentru evitarea oricăror pericole.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Poliția Locală, alături de elevii din școlile și liceele constănțene”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI