Poliția Locală Constanța aplică sancțiuni pentru cei care nu achită parcarea prin SMS

Politia Locala aplica sanctiuni
În data de 27.09.2018 s-a derulat o acțiune pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale privind plata parcării prin sms de pe raza municipiului Constanța.

În urma monitorizărilor efectuate în teren de către polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța s-a constatat faptul că numai 22,83% din cei verificați aveau taxa de parcare achitată, restul urmând să fie sancționați contravențional în lipsă.
Amenzile pentru cei care nu achită parcarea prin sms la nr.7420 din locurile unde este prevăzută o astfel de modalitate de plată pot ajunge până la 1.000 lei, în conformitate cu prevederile H.C.L nr.235/2018 privind Regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor publice de pe raza municipiului Constanța.
Aducem la cunoștința opiniei publice faptul că ocuparea unui loc de parcare în parcările cu plata cu tarif orar fără achitarea tarifului de parcare sau după expirarea perioadei pentru care a fost făcută plata constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 600-1.000 lei cu posibilitatea achitării a jumătate de minim în termenul legal. Mai facem mențiunea că proprietarul vehiculului poate fi sancționat și „în lipsă”. Acest gen de activități se vor derula în mod sistematic pentru asigurarea unui climat public civilizat și în siguranță„, precizează reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Poliția Locală Constanța aplică sancțiuni pentru cei care nu achită parcarea prin SMS”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI