Pompieri, militari si voluntari au ridicat un dig in calea apelor

Inundatii in Bucuresci 010
Pompieri, militari, jandarmi, voluntari şi specialişti ai sistemului de gospodărire a apelor intervin pentru construirea unui dig de protecţie a populaţiei din localitatea bucureşci

Inundatii in Bucuresci 011

Atenţionarea hidrologică, cod portocaliu pe râul Crişul Alb şi afluenţii acestuia s-a concretizat prin creşterea nivelului râului cu 10 centimetri peste cota de inundaţie, în zona localităţii Bucureşci.

Inundatii in Bucuresci 013
Preventiv, 10 pompieri ai I.S.U. Hunedoara, 10 jandarmi ai I.J.J. Hunedoara, 15 militari ai Unităţii Militare din Brad, precum şi specialişti ai Sistemului de Gospodărire a Apelor şi voluntari intervin în sprijinul populaţiei din zona Bucureşci prin construirea unui dig din saci cu nisip destinat protecţiei locuinţelor. Mai mult, în zonă au fost dislocate două diguri mobile. Totodată, o echipă a I.S.U. Alba cu o motopompă intervine în sprijinul forţelor din judeţul Hunedoara.

Inundatii in Bucuresci 017
În plus, DJ 741, ce face legătura între localităţile Bucureşci şi Curechiu este blocat din cauza torenţilor generaţi de ploile torenţiale.
La ordinul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, general de brigadă Ovidiu Vasilică, la nevoie, zeci de pompieri din judeţele învecinate sunt pregătiţi să acţioneze solidar cu echipele de intervenţie hunedorene.
Acţiunile de îndepărtare a efectelor fenomenelor meteo periculoase sunt coordonate în teren de subprefectul judeţului Hunedoara, Fabius Kiszely şi inspectorul şef, locotenent colonel Viorel Demean.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Pompieri, militari si voluntari au ridicat un dig in calea apelor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI