Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pompierul, Razvan Dumitru Luchian va fi inmormantat astazi cu onoruri militare

Razvan Luchian Dumitriu
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă aduce un ultim omagiu colegului – sublocotenent post-mortem Răzvan Dumitru Luchian din cadrul Detaşamentului de Pompieri Buftea, Garda de intervenție Măgurele a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dealu Spirii” București-Ilfov, plecat dintre noi mult prea devreme, în timpul unei misiuni de stingere a unui incendiu produs în localitatea Jilava.

Astăzi, 10 iunie a.c., pompierii militari îşi vor conduce pe ultimul drum camaradul de armă, decedat la datorie luni, 6 iunie august a.c.
Alături de familia îndoliată, de colegii îndureraţi şi alte persoane care doresc să îi aducă un ultim omagiu eroului pompier, salvatorii bucureșteni vor organiza un ceremonial militar şi religios de cinstire în memoria celui care a părăsit această lume, fulgerător.
La ora 11.00, pentru pompierii români, timpul se va opri în loc, preţ de un minut. Puţin pentru o viaţă, dar o eternitate pentru recunoştinţa ce o purtăm colegilor noştri decedaţi la datorie.
Pentru profesionalismul şi devotamentul de care a dat dovadă Răzvan în numeroasele intervenţii pe care le-a gestionat, pe platourile fiecărei subunităţi de pompieri din ţară se va păstra un moment de reculegere, timp în care semnalele luminoase şi sirenele autospecialelor de intervenţie îi vor da onorul.
Luni, din ordinul ministrului afacerilor interne Petre Tobă, eroul pompier a fost avansat, post-mortem, la gradul de sublocotenent.
Luchian Răzvan Dumitru avea 35 de ani, era căsătorit, iar acasă îl aştepta un copil de 11 ani. A fost printre primii salvatori care au ajuns la hala în flăcări.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Pompierul, Razvan Dumitru Luchian va fi inmormantat astazi cu onoruri militare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI