Ponta către noul Cabinet: Vă urez succes exact cum vă urează Liviu Dragnea

Victor Ponta2
Fostul premier, Victor Ponta a ironizat, luni, în plenul Parlamentului, reunit pentru a se pronunţa prin vot asupra învestirii Guvernului Dăncilă, preşedinţia „semestrială” a Executivului, preluată de Viorica Dăncilă după Grindeanu şi Tudose. Ponta le-a urat succes viitorilor membri ai Executivului exact cum le-a urat şi Liviu Dragnea, care le-a mai urat succes şi foştilor premieri Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, dar şi lui.

„După momentul de stand-up comedy (n.r. – al lui Traian Băsescu), vreau să vă mulțumesc și eu pentru faptul că participăm împreună la preluarea președinției simestriale a Guvernului de către doamna Viorica Dăncilă”, a zis Victor Ponta, moment în care a fost aplaudat.
„Îi urez succes. Știți că domnul Dragnea i-a urat succes și domnului Cioloș, și domnului Grindeanu, până și mie mi-a urat succes, așa că… să fie de bine. Noi, neafiliații, suntem deviaționiști în sensul că am rămas la programul de guvernare când s-a schimbat programul. Atunci, sigur… eram influențați de reaua opoziție. (…) Trebuie să lăsăm guvernul să muncească. Și va munci cu siguranță, mai ales pentru a reveni la Codul Fiscal din 2015, un Cod pe care Teodorovici l-a creat, Vâlcov l-a violat, iar acum Teodorovici îl va pune la loc”, a mai zis fostul premier.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ponta către noul Cabinet: Vă urez succes exact cum vă urează Liviu Dragnea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI