Ponta despre candidatura sa la parlamentare: ”Nu trebuie să mă roage nimeni”

Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminică, la România TV, că își dorește să candideze la Parlament pentru PSD și că va face acest lucru dacă va fi propus.
„Dacă sunt propus de PSD, evident, sigur, candidez. (…) Nu trebuie să mă roage nimeni. Eu vreau să candidez la Parlament pentru PSD”, a declarat Victor Ponta, întrebat dacă s-a decis oficial să candideze la alegerile parlamentare din această toamnă.
Fostul premier a spus că nu se simte izolat în PSD, întrebat dacă se dorește izolarea în interiorul partidului a sa și a colegilor social-democrați foști miniștri în Cabinetul său.
„Nu, nu mă simt izolat deloc. Și sincer să fiu e și cam greu să mă izoleze cineva. Mă gândeam de ce, ce spun eu se aude, ce spune Băsescu se aude, domnul Băsescu, pentru că restul cam tac. Ce să spună domnul Iohannis ca să se audă sau domnul Cioloș ? Și atunci, cei care criticăm, domnul Tăriceanu, toți ceilalți, sigur că avem un avantaj”, a declarat Ponta.
Spunându-i-se că și președintele PSD, Liviu Dragnea, „se aude, dar mai slab” prin declarațiile pe care le face, fostul premier a afirmat: „Avem șef de partid, are alte… eu sunt liber acuma”. „Și eu eram mult mai reținut când vorbeam în numele unui întreg partid. Eu acum vorbesc în numele meu și această libertate e un lux pe care nu l-am avut în ultimii șase ani „, a spus Ponta.
Fostul premier a precizat că relația sa cu Liviu Dragnea este una „absolut normală”, întrebat în acest sens.
El a precizat că se va implica în campania social-democraților la parlamentare așa cum a făcut și la locale.
„Când are nevoie PSD de mine, cum a fost și la locale, cum, probabil, va fi și la generale, sunt prezent, că, totuși, PSD a făcut foarte multe pentru mine. Eu nu am fost în niciun alt partid niciodată, nici nu mă văd în alt partid și nu-mi doresc”, a mai declarat fostul premier Victor Ponta. Sursa: Agerpres

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ponta despre candidatura sa la parlamentare: ”Nu trebuie să mă roage nimeni””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI