Ponta despre OUG 13: Cred că totul a fost o greseală

Victor Ponta
Deputatul PSD Victor Ponta a afirmat luni seară despre OUG 13 că „dintr-o idee bună s-a ajuns la un dezastru” și consideră că au fost mai multe greșeli „și nu mai înțelege nimeni nimic” iar ce se întâmplă în România după 15 ianuarie este „o nebunie”.

„Da, cred că totul a fost o greșeală, adică nici nu mai știu ce să zic. (…) N-a înțeles nimeni nimic. Dintr-o idee bună și corectă s-a ajuns la un dezastru”, a afirmat Ponta la România Tv.
Fostul premier a adăugat că în legătură cu OUG 13 au fost făcute mai multe greșeli, prima fiind lipsa de asumare a ordonanței în cauză.
„În primul rând, lipsa de asumare. Adică nu poți să dai pe Iordache, iertați-mă, nu crede nimeni, nu cred nici eu. Poate așa a fost, poate Iordache a stat singur și a scris ordonanțele, îmi cer iertare. Trebuia să fie domnul Dragnea, cu domnul Tăriceanu și cu domnul Grindeanu să spună ziua în amiaza mare: ‘domne’, de aia ne-au votat mulți oameni (…). Al doilea lucru: explică ce vrei să îndrepți. Eu am citit de multe ori acea ordonanță, după ce a fost publicată în presă, cum să vă spun, și dacă rămânea în vigoare, (…) nu se întâmpla mai nimic, (…) nu era o chestiune prin care să îndrepți o problemă reală. Și a treia chestie, dacă zici că e urgență, nu poate fi urgență în 10 zile, dacă nu-i urgență, las-o lege în Parlament. Dacă pui 10 zile, înseamnă că nu-i urgență. Nu există urgență de 10 zile, urgența e de azi”, a indicat Ponta.
Referitor la proteste, Ponta a spus că are o apreciere diferită de alți social-democrați și a opinat că „există o parte importantă din societatea românească care, orice ar fi, în orice situație, în orice zi sau noapte, este anti-PSD. Poți să faci orice. Este un dat, dacă vreți. Este o parte minoritară, pentru că de aia PSD câștigă alegerile, dar este o parte foarte hotărâtă, foarte hotărâtă”.
Victor Ponta consideră că ceea ce se întâmplă în țară de la jumătatea lunii ianuarie „este o nebunie” și că se exprimă în nume personal, deoarece nu face parte din conducerea partidului, dar nici nu a fost consultat în luarea vreunei decizii.
„Totuși, e o nebunie ce se întâmplă după 15 ianuarie (…), totul pare o hărmălaie așa, o nebunie și nimic nu mi se pare mai rău pentru România anului 2017, decât această hărmălaie și nebunie care au pornit și care nu par să se termine prea curând. (…) Operațiunea asta declanșată în ianuarie, cu ordonanțele, cu 13-14, zici că au scris-o ăilalți. Mă uitam și mă frecam la ochi. (…) Nu vorbesc (…) în numele PSD pentru că nici nu fac parte din conducerea PSD, nici n-am fost consultat în vreun fel despre decizii, nici n-am fost înștiințat, le-am aflat ca și dumneavoastră. Încerc să le înțeleg și nu mi-e deloc indiferent ce se întâmplă”, a adăugat Ponta.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ponta despre OUG 13: Cred că totul a fost o greseală”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI