Ponta: Funcția de secretar general al Guvernului nu era pe lista de dorințe

Victor Ponta
Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat vineri că nu se aștepta să fie numit în această funcție, ea nefiind pe lista sa de dorințe, dar a precizat că, după ce a discutat cu premierul Sorin Grindeanu, a acceptat.

„Funcția de secretar general al Guvernului nu era exact ceea ce aveam în planul de carieră sau pe lista de dorințe pe funcții publice, dar nu cred că este cazul de orgolii aici, eu cred că este cazul să asigurăm primul ministru, miniștrii care vor fi în funcții și trebuie să fie în funcții în perioada următoare, funcționarea Guvernului pentru binele tuturor cetățenilor. Guvernul nu va fi niciodată al unui partid. (…) Nu se poate închide ca un supermarket pe perioada unei crize politice.

„Funcția de secretar general al Guvernului nu era exact ceea ce aveam în planul de carieră sau pe lista de dorințe pe funcții publice, dar nu cred că este cazul de orgolii aici, eu cred că este cazul să asigurăm primul ministru, miniștrii care vor fi în funcții și trebuie să fie în funcții în perioada următoare, funcționarea Guvernului pentru binele tuturor cetățenilor. Guvernul nu va fi niciodată al unui partid. (…) Nu se poate închide ca un supermarket pe perioada unei crize politice. Eu cred că (premierul — n.r.) merită sprijin pentru lucrurile corecte pe care vrea să le facă”, a punctat Victor Ponta, într-o conferință de presă la Guvern.

”Guvernul nu e unui partid, ci al României, nu se poate închide ca un supermarket, trebuie să funcţioneze. Premierul va face acest lucru şi îl voi sprijini. Din calitatea pe care o voi ocupa, probabil, temporar”, a mai declarat Ponta.Acesta spune că perioada poate să fie lungă, dacă moţiunea de cenzură va pica în Parlament.

”Dacă moţiunea de cenzură iniţiată chiar de către PSD împotriva guvernului PSD nu trece, atunci este o activitate deja pe termen mai lung în care premierul va încerca să formeze o majoritate şi un guvern funcţional, lucru pe care l-a reuşit şi Călin Popescu-Tăriceanu în 2007. Dacă moţiunea trece, până la numirea unui nou prim-ministru, domnul Grindeanu trebuie să asigure interimatul”, a spus Victor Ponta precizând că s-a decis să-l ajute pe Sorin Grindeanu deoarece a văzut ”un prim-ministru puternic, hotărât”, a declarat Ponta.

„Dl Grindeanu și cu mine suntem membri PSD și vom fi, indiferent de voința dlui Dragnea. (…) Și premierul și eu, și mai sunt și alți colegi cu noi, vom discuta cu parlamentarii PSD să le spunem un lucru: nu intrați în istorie în acest fel, pentru că nu mai există niciun partid în istorie care să își voteze o moțiune de cenzură împotriva propriului Guvern. Discuțiile la nivel politic sunt convins că le va duce dl Grindeanu cu conducerea PSD și sunt convins că, până în ultimul moment, pot exista soluții raționale în interesul public al tuturor celor care au votat”, a mai precizat Ponta.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ponta: Funcția de secretar general al Guvernului nu era pe lista de dorințe”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI