Premierul Dăncilă se consideră ameninţată de preşedintele Iohannis

Viorica Dancila
Premierul Viorica Dăncilă consideră că ultimele declaraţii făcute de preşedintele Klaus Iohannis la adresa sa sunt ameninţări.

„Luaţi şi dumneavoastră declaraţiile domnului preşedinte şi o să vedeţi că sună a ameninţare”, le-a declarat Dăncilă jurnaliştilor, luni, la Parlament.
Întrebată dacă se teme de o posibilă plângere penală, posibilitate avansată de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul a spus: „Atât timp cât domnul preşedinte recurge la ameninţări, orice este posibil. Oricărui om îi este teamă de o plângere penală, dar eu sper să nu se întâmple acest lucru, pentru că eu cred în justiţie şi cred că toată lumea trebuie să creadă în justiţie. Dacă mergem pe acest considerent – că fiecăruia poate să i se facă o plângere penală -, nu cred că este un lucru bun. Având în vedere cele văzute în spaţiul public, cele apărute în spaţiul public legat de Victor Ponta, căruia i se pregătea o plângere penală, orice este posibil”, a adăugat Viorica Dăncilă.
Viorica Dăncilă speră totuşi să nu se întâmple un astfel de lucru. „Totuşi, trăim într-o ţară care trebuie să aibă şi democraţie”, a spus aceasta.
Pe de altă parte, ea a avut o reacţie dură vizavi de către preşedintele României la Controceni. Dăncilă a declarat că un ministru nu poate fi convocat fără acordul premierului. „Domnul preşedinte trebuie să vorbească cu prim-ministrul. Într-un guvern, ca să chemi un ministru, trebuie să vorbeşti cu prim-ministrul. Asta este regula care trebuie respectată de toată lumea aşa cum şi eu respect regulile preşedintelui. Preşedintele trebuie să sune dacă vrea să meargă un ministru la Cotroceni! Domnul Meleşcanu a vorbit cu prim-ministrul şi bineînţeles că dacă îşi va da acordul prim-ministrul va merge. Eu nu pot să îmi dau acordul pe ceva, dacă nu sunt întrebată”, a declarat Dăncilă.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Premierul Dăncilă se consideră ameninţată de preşedintele Iohannis”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI