Premierul Tudose a avut o întrevedere cu membrii Coaliției Naționale pentru Modernizarea României

Intrevedere Mihai Tudose cu membrii CNMR
Foto: gov.ro
Prim-ministrul Mihai Tudose a avut astăzi o întâlnire, la Palatul Victoria, cu membrii Coaliției Naționale pentru Modernizarea României. S-a stabilit, cu acest prilej, ca astfel de întâlniri să aibă loc periodic, pe subiectele majore de interes public, sau ori de câte ori este nevoie, pe aspecte punctuale, la nivel de grupuri de lucru.

”Susțin continuarea acestui dialog, pentru a găsi împreună soluțiile cele mai bune la problemele pe care ni le semnalați, dar și mijloacele de implementare”, a declarat premierul Mihai Tudose.
Principalele subiecte discutate la întâlnirea de astăzi de la Palatul Victoria au fost legate de aplicarea noilor prevederi ale legii salarizării în sectorul bugetar, cu accent pe aplicarea ei în domeniul învățământului preuniversitar și universitar, precum și problema pensiilor speciale militare și efectele măsurilor anunțate de Guvern în acest domeniu. Alte subiecte discutate pe larg au vizat domeniul transporturilor și al infrastructurii rutiere și feroviare, principalul aspect analizat fiind legat de modificările care pot fi aduse legislației în domeniul achizițiilor publice și care ar putea debloca proiectele majore de infrastructură afectate de contestarea licitațiilor.
La întâlnirea premierului Mihai Tudose cu membrii Coaliției Naționale pentru Modernizarea României au participat, de asemenea, viceprim-ministrul Ion-Marcel Ciolacu, ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia-Olguța Vasilescu, ministrul Educației Naționale, Liviu Pop, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ilan Laufer, ministrul Culturii și Identității Naționale, Lucian Romașcanu, ministrul delegat pentru fonduri europene, Rovana Plumb.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Premierul Tudose a avut o întrevedere cu membrii Coaliției Naționale pentru Modernizarea României”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI