Președintele Iohannis contestă Codul Penal la CCR

Klaus Iohannis

Preșdintele Klaus Iohannis a condamnat adoptarea Codului penal în Camera Deputaților și a anunțat că va contesta atât modificările la Codul penal, cât și pe cele aduse Codului de procedură penală.
„Despre conținutul Codului Penal modificat voi avea o prezentare mai lungă când voi contesta la CCR. Este bine de știut că și Codul de procedură penală este în pregătire pentru a fi contestat la CCR. Modificările sunt fie inutile sau toxice și dăunătoare și am de gând să folosesc toate instrumentele pentru a le contesta”, a declarat Klaus Iohannis.
Iohannis a acuzat PSD că practică o dictatură a majorității în Parlament și că nu a ținut cont de niciun argument adus de Opoziție împotriva modificării codurilor.
El a mai spus că ”este pur şi simplu inadmisibil” cum a tranformat PSD procedurile parlamentare.
„Astăzi s-a votat în Parlamentul României mai multe modificări la Codul Penal. Doresc să comentez acest lucru, pe care îl consider absolut revoltător. Este absolut inadmisibil cum a transformat PSD procedurile. Ceea ce se întâmplă în aceste zile se numește dictatura majorității!. PSD a trecut în timp record Codul Penal prin Parlament, cu un simulacru de dezbatere și acest lucru este profund dăunător. PSD a reușit în scurt timp să distrugă demnitatea actului de legiferare, a reușit să transforme dezbaterile într-o dezbatere lipsită de transparență, cu un rezultat previzibil: se trece cu tăvălugul peste argumentația opoziției” a mai spus președintele Iohannis.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

Un comentariu la “Președintele Iohannis contestă Codul Penal la CCR”

  1. Emilia spune:

    Dar el e jurist de profesie sau spune ce i-a notat Kovesi pe hârtie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI